23 Ekim 2010 Cumartesi

YEPYENİ BİR YARIŞMA CANLI PARA

Konu Saati  11:13  |  in  CANLI PARAYA KATILMAK İSTİYORUM


Yepyeni Bir Yarışma Canlı Para

Evet, zun zamandır, Show TV ekranlarında, fragmanları dönen canlı para yarışması, nihayet, 25 ekim pazartesi gecesi canlı yayınlanacak olan bölümle başlıyor.
Belki sizler de, bu yarışmaya başvurdunuz. Belki, ilk konuklardan birisiniz. Kimbilir. Sanş size bir defa gülmüşse, ikinci defa da gülmesini dileriz. Size yarışma hakkında bilgi vermek istiyorum.
Canlı para yarışmasında nasıl kazanılır ?

Toplamda 8 sorudan oluşan yarışmada, aralarında 1. derece yakın akrabalık bulunan iki kişilik gruplar yarışacak. Bu Gruplara 1 milyon TL para verilecek ve sorulan soruda, doğru cevabın üzerine koyması istenecek. Eğer doğru cevap verirseniz, bir üst tura geçip, diğer soruyu yanıtlamanız gerekecek. 8 sorunun 8 inede doğru cevap verirseniz, kazanan siz olacaksınız ve 1 milyon TL yide alarak sütüdyodan ayrılacaksınız.
Canlı para kayıt

Aslında, yarışma çok güzel bir yarışma ve yayınlandığı ülkelerde fırtınalar koparan bir yarışma. Ama… söz konusu 1 milyon TL olunca, insan verdiği cevaptan emin olamaz ve bildiğini de şaşırır gibi gliyor bana. Siz ne dersiniz? Eğer yarışmaya başvurmak istiyorsanız BURAYA TIKLAYARAK başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
Ama formu dolduruken,şartları iyi okuyun ve bir defa kayıt yapın. Çünkü, diğer kayıtlar dikkate alınmayarak, siliniyor. Bir tenede, vesikalık reminizi bilgisayara yükleyinki, doldurduğunuz forma, resminizi de ekleyebilesiniz…Eğer, sizin de bir şansınız olsun isterseniz, bu yarışmaya katılım formu için, aşağıda bulunan linke tıklamanız gerekiyor. Bol şanslar...

canlı para show tv,canlı paraya katılım formu,canlı para yarışma katılım formu,canlı paraya katılmak istiyorum

CANLI PARA YARIŞMASINA BAŞVUR

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top