30 Ekim 2010 Cumartesi

KIZIM NEREDE YAKINDA ATV DE

Konu Saati  06:20  |  in  KIZIM NEREDE FRAGMAN İZLE


Kızım Nerede Yakında ATV de
ATV ekranlarında sıkça fragmanlarını izlediğimiz kızım nerede dizisi, yakında, start alacak. Çok iddialı bir fragmanla seyircide meraka uyandıran Kızım Nerede Dizsizinin kadrosundan, kısaca bahsedelim.
Kızım Nerede dizisi Konusu ve oyuncuları
Başrollerde Ece Uslu ve Burak Hakkı var. Ece Uslunun, kayıp kızını canlandıracak kişi ise, Gamze Karaman. Aslında, bu rol için, Ece Sükan düşünülmüş, am, Ece Sükanın yoğun iş temposu ve sürekli yurt dışına çıkıyor olması, yapımcıları, Gamze Karamana yönlendirmiş...
Dizinin, bir diğer önemli karakterini ise, Kurtlar Vadisinden tanıdığımız, Hüseyin Avni Danyel oynuyor. Dizi için görüşülen isimlerden biri de Acı Hayat’ta rol alan Oğuz Galeli.
ATV ekranlarından seyirciye merhaba demeye hazırlanan Kızım nerede dizisinin Yönetmenliğini ise, Ersoy Güler yapıcak. Dizi çekimleri için çalışmalar başladı bile...
Kızım Nerede Konusu
Dizide kızı kaybolan bir annenin dramı ve bu süreç içinde yaşadıkları anlatılcak. Ece Uslunun, kızı kaybolan bir anneyi canlandırdığı Kızım Nerede, bir dram. Kısa süre sonra ekranlarda yayınlanmaya başlayacak olan dizi, umarım iyi bir reyting alır ve izleyenleri, ekran başına bağlayabilir.

KIZIM NEREDE FRAGMAN İZLE

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top