4 Nisan 2012 Çarşamba

HAZIMSIZLIĞA NE İYİ GELİR ?

Konu Saati  14:30  |  in  Hazımsızlık İçin Ne Yemeli

Hazımsızlığa Ne İyi Gelir ?
Hazımsızlığa İyi Gelen Yiyecekler,Hazımsızlığa İyi Gelen İçecekler,Hazımsızlık İçin Bitki, Hazımsızlık İçin, Hazımsızlık İçin Ne Yemeli,Hazımsızlığa iyi gelen baharatlar,Hazımsızlığın Bitkisel Tedavisi
Hazımsızlık pek çok kişinin ızdırap duyduğu bir konu. Özellikle de et ve benzeri gibi, zor sindirilen besinleri tükettikten sonra, midenin sindirme işlemini çok yavaş yapması veya yapmaması durumunda, kişinin yediği yemek de eziyet olur çıkar. Okurlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, hazımsızlığa ne iyi gelir diye bir araştırma yaptık. İşlte size hazımsızlığın bitkisel tedavisi.. Ama bunları kullanmadan önce mutlaka ve mutlaka ilgili uzman hekime başvurup, sorunun esas kaynağını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz..
Hazımsızlığa İyi Gelen İçecekler : 1 çay bardağı kadar ılık suyun içine yarım limonun suyu sıkılır ve buna 1 çay kaşığı da bal ilave edilerek yemekten sonra yudumlayarak içilir.
Yemek Öncesi Karışım: Eğer yiyeceğiniz yemeğin sizde hazımsızlık yapacağını biliyorsanız bu karışımı başlamadan yarım saat önce ılık suya bal ve elma sirkesi koyup içiniz. Fakat, Elma sirkesi faydalı bir besindir olmasına karşın, asit içerdiğinden gaz sorunu olanlar dikkatli kullanmalı.
Hazımsızlığaİyiy Gelen Yiyecekler: Papaya meyvesi veya papaya özü hapları, içerdiği sindirime yardımcı enzimlerle olumlu etki gösterir.
* Kuru kayısı ve kuru eriği ılık suyla tüketerek bağırsak hareketlerinizi hızlandırabilirsiniz.
Hazımsızlığa iyi gelen baharatlar: Kakule, kimyon, karabiber, havlıcan, kişniş, zencefil bu konuda yardımcıdır.
Hazımsızlık İçin Bitki
* 4 bardak suya 1 çorba kaşığı adaçayı ve 2 tatlı kaşığı papatya konur. Kaynatılır, süzülür, günde 3 bardak içilir.
* 4 bardak suya 1 çay kaşığı kurutulmuş elma kabuğu konur. 15 dakika kaynatıldıktan sonra süzülür. Üzerine 1 kahve kaşığı toz şeker konulur ve karıştırılırak içilir.
Hazımsızlığa İyi Gelen Yiyecekler,Hazımsızlığa İyi Gelen İçecekler,Hazımsızlık İçin Bitki, Hazımsızlık İçin, Hazımsızlık İçin Ne Yemeli,Hazımsızlığa iyi gelen baharatlar,Hazımsızlığın Bitkisel Tedavisi

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top