5 Nisan 2012 Perşembe

ADET SÖKTÜRÜCÜLER KAÇ GÜNDE ETKİ EDER ?

Adet Söktürücüler Kaç Günde Etki Eder ?
Adet söktürücüler regl olmayı nasıl sağlıyor,Adet Söktürücüler Nelerdir,Adet Söktürücüler Nasıl Etki Eder,Adet Söktürücüler Kaç Günde Etki eder,Adet Söktürücü İlaçlar
Adet Söktürücüler Nelerdir ?
Adet söktürücüler genellikle progesteron içeren preparatlardır.Tablet veya Enjektabıl olabilir.Adet düzensizliklerinde kullanılan ilaçladır. Esası Kadınların adet döngüsünü taklit etmesine dayanır. Adet düzensizliğini tedavi etmek amaçlı kullanılan adet düzenleyici ilaçlar,östrojen ve progesteron içerirler. Genellikle doğum kontrol ilaçları bu grubu girmektedir. Fakat tek başına geçiken bir kadının adetini görmüyor ise sadece adet söktürücü olarak kullanıyor ise genellikle progesteron ilaçtır.
Kadınların adet döneminin ikinci yarısı progesteron deönemidir. Progesteron eksikliği olduğunda, adet dönemi gecikebilir. Dışarıdan alınan progesteron yardımı ile, rahimin dış dokusu olan endometrium geri çekilir ve progesteronun kesilmesi ile birlikte adet kaması başlar.
Adet Söktürücüler Kaç Günde Etki Eder ?
Adet söktürücü ilaçlar ilacın kesilmesini ardından 2- 4 gün içerisinde etki eder. Fakat, bazı kişilerde bu durum 7-10 gün zaman alabilir.
Bu arada, çok önemli bir hatırlatmayı da yapmamız gerkiyor. Adet söktürücüğ ilaç kullanmadan önce, gebelik olup olmadığı, kesin olarak tespit edilmelidir. Ve bu ilaçlar, kesinlikle hekim kontrolünde kullanılmalıdır.
Adet söktürücüler regl olmayı nasıl sağlıyor,Adet Söktürücüler Nelerdir,Adet Söktürücüler Nasıl Etki Eder,Adet Söktürücüler Kaç Günde Etki eder, Adet Söktürücü İlaçlar

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top