25 Nisan 2012 Çarşamba

ERKEK TİPLERİ

Konu Saati  02:02  |  in  Maço Erkek Nedir

Erkek Tipleri
Hangi Erkeksiniz,Hangisi Sizin Erkeğiniz,Erkek Karakterleri,Erkek Tipleri, Erkeklerin, Kazanova Erkek, Erkeklerin Karakter Analizi,Maço erkek,Maço Erkek Nedir,Maço Erkek Nasıl Olur
Erkekler de tıpkı kadınlar gibi, çeşit çeşittir. Pek çok karekter vardır. Bunlardan hangsi sizin erkeğiniz bilemiyorsanız, sizde makalemizi okuyun ve hangi erkek sizin erkeğiniz öğrenin.
Ya da siz beyler, hangi erkeksiniz öğrenin.. Erkeklerin karakter analizi ile ilgili merak ettiğiniz herşey...
Hangi Erkeksiniz,Hangisi Sizin Erkeğiniz,Erkek Karakterleri,Erkek Tipleri, Erkeklerin, Kazanova Erkek, Erkeklerin Karakter Analizi,Maço erkek,Maço Erkek Nedir,Maço Erkek Nasıl Olur
Ana Kuzusu : Bu erkekler, iyi giyinir, dış görünümüne önem verir, şefkatlidiler fakat, bir yandan da annesinin biricik vazgeçilmez oğlu olurlar. Ana kuzusu erkekler, arkadaş olarak harikadır fakat, hayat yolşdaşı olarak, epk tercih edilmemesi gereken tiplerdir. Eğer annesinini, yemesinden içmesinden tutun da alışverişine kadar herşeyine karışmasından rahatsız olmazsanız, buyrun...
Kazanova Erkekler : Bu erkekler son derece yakışıklı seksi ve etkileyici erkeklerdir. Kadınlara nasıl davranacaklarını çok iyi bilirler.  Romantizm,iltifat vs... Kadınların istedği her şeyi sunarlar..Fakat, bu tiplerle uzun soluklu ilişkiler ve evliklik ne kadar düşünülür pek bilinmez.  Çünkü kazanova erkekler hercaidir ve ruh halleri bir kişiye bağlanmaya müsait değildir.
Büyük Kedi Tipi : Bu tipler, kendi zevkine düşkün, etkileyici, kibar, sürekli gülümseyen ve aceleci olmayan tiplerdir. Ne yemekten, ne temizlikten, ne kadınların özel durumundan anlayan tipler değillerdir. Kazanova erkekler gibi, evliliğe karşı veya çok uzak tipler değillerdir.  Ama, evliliklerinde onları hiç bir şey üzemez ve rahatsız edemez. Kısaca kurşun geçirmez yelek gibidirler. Umursamaz tipler olmasının yanısıra, odları temiz olmalı, yemekleri hazırlanmalı ve kılık kıyafeti temiz tutulmalıdır.Yani, hazıra konmaya bayılırlar..
Değeri Bilinmemiş Dahi : Bu tipler, dikkatsiz fakat rahat ve imak değiştirmeye meyilli tiplerdir. Her zaman ev işi yapmaya hazırdır. Fakat, para kazanmak konusunda oldukça beceriksizdir. ŞArkı söylemeyi, gitar çalmayı, şiir yazmayı severler. güzel sözler söylemek konusunda iyidirler.
Etkisiz Eleman :  Bu tipler sanki boynu bükük gibi duru ya da öyle bir imaj yaratırlar. Her zaman karşısında konuşan kişiyi başıyla tastik ederler. Teslim olmuş bir koca tipidir ve dominat kadınlar için ideal bir tiptir.
İş Adamı/İş Kolik : Bu tipler çalışmayı çok sever ve çalışmaktan hiç bıkmazlar. Çok nadir gülümser ve fazla konuşmaktan hoşlanmaz. Klasik takım giymeyi sever. İmajında çok keskin değişiklikler yapmaktan hoşlanmazlar.
Maço Erkek : Bu tipler, dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünürler. Kadının ona hizmet etmek için varolduğuna inanılar. Oldukça baskın olan bu tiplere, bizim toplumumuzda fazlasıyla rastlamak mümkündür.
Metroseksüel Erkeler : Bu tipler, genellikle sonradan imaj makerlar tarafından meydana getirilmişlerdir. Yani hiç bir erkek metroseksüel doğmaz. Tüm trendleri ve modayı yakından takip ederler. Asla tedüze değillerdir. Kendilerine bakım yaptırmak, onlar için oldukça normal bir durumdur. Bakımlı olmalarına rağmen feninen (kadınsı) değillerdir. Ama maço da değillerdir.
Entelektüel Ukala Erkekler : Bu tipler, bilgileriyle, karşısında bulunan kadını ezmeye ve hezimete uğratmaya bayılırlar. Bulundukları her ortamda, okudukları kitaplardan alıntı yapar ve karşısındakine, entellektüel bir zemin hazırlamaya gayret eder. Aslında bu tipler, ufkunuzu genişletmeye yardımcı olabilirler ama, uklalıkları pek de çekilir türden değildir. 
Hangi Erkeksiniz,Hangisi Sizin Erkeğiniz,Erkek Karakterleri,Erkek Tipleri, Erkeklerin, Kazanova Erkek, Erkeklerin Karakter Analizi,Maço erkek,Maço Erkek Nedir,Maço Erkek Nasıl Olur

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top