2 Şubat 2011 Çarşamba

YOK BÖYLE DANS YARIŞMASI BİTTİ

Konu Saati  13:54  |  in  YOK BÖYLE DANS ÖLÜM


Yok Böyle Dans Yarışması Bitti
Defne Joy Yok Böyle Dans Ekibinin Yorumları,Yok Böyle Dans İptalmi Edildi,Yok Böyle Dans Bitecekmi,Defnenin Ölümü Acun,Dans Yarismasi Ölüm,Yok Böyle Dans Ölüm
Defne Joy Fosterin Ölümünün Ardından, Acun Ilıcalı bu hafta, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Yok Böyle Dans Yarışmasının yayınlanmayacağını duyurmuştu, ama Show TV ve Acun Ilıcalının beraber aldıkları bir karar sonucu, Yok Böyle Dans Yarışması tamamen durduruldu ve yayınlanmamasına karar verildi.
Yok Böyle Dans Ekibi Defenenin ölümü üzerine yayını durdurma kararı aldı. Acun Ilıcalı, Defnenin Ölümü ardından, Böylesine iyi niyetli bir insanın, bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması bana ve bütün Acunmedya ailesine büyük bir acı verdi. Defne'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. şeklinde yorum yaptı.
Defne Joy Yok Böyle Dans Ekibinin Yorumları,Yok Böyle Dans İptalmi Edildi,Yok Böyle Dans Bitecekmi,Defnenin Ölümü Acun,Dans Yarismasi Ölüm,Yok Böyle Dans Ölüm,Yok Böyle Dans Defne Öldü

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top