3 Şubat 2011 Perşembe

DR AHMET MARANKİNİN GENÇLİK İKSİRİ

Konu Saati  05:15  |  in  AHMET MARANKİ ŞİFALI BİTKİLER


Dr Ahmet Marankinin Gençlik İksiri
Ahmet Maranki Saç Dökülmesi,Ahmet Maranki Sivilce,Ahmet Maranki Gençlik İksiri,Ahmet Maranki Allerjik Astım Tedavisi,Ahmet Maranki Şifalı bitkiler
Ahmet Maranki Gençlik İksiri
3 Şubat Tarihinde Seda Sayanın Program Konuğu olan Dr Ahmet Maranki, gençlik iksiri dediği, son derece sağlıklı ve kolay hazırlanabilecek, bitkisel bir tarif verdi. Bu tarif sayesinde, Saç dökülmesi,her tür sivilce sorunu,halsizlik, Astım hastalıkları ve allerjik hastalıklar tedavi olabiliyor. Çocuklarda ve gençlerde de zihin açıcı özelliğe sahip bir karışımdır.
Gençlik İksiri İçin Gerekli Malzemeler ;
*kırmız pancar,
*havuç,
*doğal elma,
*maydanoz,
*kazayağı
bu ana malzemelerin içine her gün aşağıdaki malzemelerden birini ya da bir kaçını ekleyerek bu karışımı hazırlayın.
*ıspanak,
* dereotu,
* tere,
* roka,
* hodan(ispir)
* turp,
* kereviz,
* pırasa,
* soğan,
Gençlik iksirinin hazırlanızı ve Kullanım Şekli : Malzemeleri katı meyve sıkacağından getirip suyunu çıkartın.Bu karışımı her sabah kahvaltıda, ve her akşam saat 17.00 civarında için. İçerken içine mutlaka 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin. Bu kürü 7-10 gün düzenli olarak uygulayın. Çocuklar, gençler ve ailedeki herkesin içmesine uygun bir karışımdır. Kürü uygulamaya başladığınızın 3. günü farkı göreceksiniz. Kalın bağırsağınız, böbreğiniz düzene girer,kendinizi enerjik ve canlı hissedersiniz, saç dökülmeniz ve sivilceleriniz yok olur, cildiniz canlanır ve sağlıklı bir görünüm alır..
Ahmet Maranki Saç Dökülmesi,Ahmet Maranki Sivilce,Ahmet Maranki Gençlik İksiri,Ahmet Maranki Allerjik Astım Tedavisi,Ahmet Maranki Şifalı bitkiler

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top