2 Şubat 2011 Çarşamba

BÜŞRA PEKİN GENİŞ AİLEDE

Konu Saati  05:08  |  in  GENİŞ AİLEYE YENİ OYUNCU


Büşra Pekin Geniş Ailede
Geniş Aile Son Bölüm,Geniş Aile 75. Bölüm,Büşra Pekin Geniş ailede,Geniş Ailede Büşra Pekinin Rolü Ne Olacak,Geniş aileye Yeni Oyuncu
Star Tv nin sevilen dizisi, Geniş Aile, bomba bir transfer yaptı. Bu Cuma (4 Şubat 2011) yayınlanacak olan75. bölümünde, Büşra Pekin de diziye dahil olacak .
Geniş Ailede Büşra Pekinin Rolü Ne Olacak ?
Büşra Pekin Geniş Aile Dizisine, Cici anne Olarak katılacak ve Nadir Dedenin Genç Eşini canlandıracak. Büşra Pekin bildiğiniz Gibi Çok Güzel Hareketler Bunlar Programında oyuncu olarak izleyenlerin karşısına çıkıyordu.
Geniş Aile 75. Bölüm
Başrollerini Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, ilker Ayrık, Bihter Dinçel ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerin paylaştığı Geniş Aile'nin Cuma günü yayınlanacak 75. Bölümünde cici anne krizi çıkıyor.
Kuddusi'ye, bir süre önce memleketine dönerek kendine 2. ve daha genç bir eş alan babası Nadir'den bir telefon gelir. Nadir Dede'nin yeni ve genç eşi bir iş için istanbul'a gelecektir. Nadir, onu oğlunun misafir etmesini ister ancak annesi Hafize'den çekinen Kuddusi cici annesi Behice'yi, Zeynep'in teyzesi olarak tanıtır. Ancak işler umulduğu gibi gitmez. Muazzez ve Hafize, Kuddusi ile Behice arasında gizli bir ilişki olduğunu düşünüp ikiliyi takibe alırlar.
Geniş Aile Son Bölüm,Geniş Aile 75. Bölüm,Büşra Pekin Geniş ailede,Geniş Ailede Büşra Pekinin Rolü Ne Olacak,Geniş aileye Yeni Oyuncu

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top