29 Kasım 2013 Cuma

Migren Ağrılarına Ne İyi Gelir ?

Konu Saati  05:27  |  in  Migren Ağrılarına Ne Yapılmalı

Baş Ağrısına Ne İyi Gelir,Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm,Baş Ağrıları İçin Doğal Çözüm
Migren Ağrıları ve Baş Ağrıları İçin
Migren Ağrılarına Ne İyi Gelir ?
Migren ağrıları İçin,Migren ağrılarına Bitkisel Çözüm,Migren Ağrılarına Ne Yapılmalı,Migren Ağrıları İçin Ne Yapılmalı, Baş Ağrısına Ne İyi Gelir,Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm,Baş Ağrıları İçin Doğal Çözüm
Baş ağrıları ve migren ağrıları çeşitli sebeple bağlı olmakla birlikte, hayat kalitesini olumsuz etkileyen sağlık sorunlarının başında gelmektedir. Baş ağrısı ve migren ağrısı için, öncelikli yapılası gereken tabiki uzman bir hekime muayene olmak ve sorunun kaynağının ne olduğunu öğrenmektir. Ardından, hekiminizin onayı ile bitkisel kürlerden yardım alabilirsiniz.. Bu gün sizlere Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi ile, Migren ağrıları ve baş ağrıları için bitkisel çözüm önerilerinde bulunmak istiyoruz.. 


Migren ağrıları İçin,Migren ağrılarına Bitkisel Çözüm,Migren Ağrılarına Ne Yapılmalı,Migren Ağrıları İçin Ne Yapılmalı 
Düz yapraklı arslanpençesi migren ağrısı için çok iyidir. Arslan pençesi 12 dak kaynatılarak içilir. Yalnız önemli olan tırtıklı değil düz yapraklı arslanpençesinin kullanılmasıdır.

* Diğer bir öneri de Günde 3 defa içilecek biberiye kürüdür.
Migren Ağrıları İçin Biberiye Kürü 
1 su bardağı su kaynatın. Su kaynadıktan sonra içine, 1 tatlı kaşığı biberiye bitkisini  ilave edin. 4 dakika boyunca, kısık ateşte kaynatmaya devam edin.. 4.dakika dolduğunda ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz. Ilınınca, süzerek yudum yudum için.
Migren Ağrıları İçin Biberiye Kürünün Kullanım Şekli
1.hafta, her gün 3 defa, taze olarak hazırlanıp şeker ilave etmeden içilmelidir. 2. haftadan itibaren, günde sadece 2 defa, yine taze olarak hazırlanarak bitki çayı , bir ay boyunca içilmelidir.
Daha sonra şikayetlerin doğrultusunda kür tekrar edilebilir.Lütfen Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
Önemli Hatırlatma : iyi sonuç alabilmek için malzeme ,süre ve uygulama bakımında tavsiye edilen miktarları değiştirmeden aynen uygulanmalıdır.
Baş Ağrısına Ne İyi Gelir,Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm,Baş Ağrıları İçin Doğal Çözüm
* Adet dönemlerinde baş ağrısı çeken kadınlar için bol tarçınlı tatlı yenilmesi uygundur.
* Akşamları geç saatte yenilen tatlı sabah baş ağrısı yapacağından erken saatte yenilemelidir.
* 1/2 su bardağı suyun içine 1 adet limonun suyunun sıkılıp içilmesi baş ağrısını keser.
Migren ağrıları İçin,Migren ağrılarına Bitkisel Çözüm,Migren Ağrılarına Ne Yapılmalı,Migren Ağrıları İçin Ne Yapılmalı,Baş Ağrısına Ne İyi Gelir,Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm,Baş Ağrıları İçin Doğal Çözüm

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top