7 Kasım 2013 Perşembe

Karaciğer İçin Enginar Kürü

Konu Saati  14:36  |  in  Karaciğer Yağlanması Enginar

Ender Saraç Enginar Detoksu,Ender Saraç Enginar Kürü,Karaciğer Yağlanması Enginar
Karaciğer İçin Enginar Kürü
Karaciğer İçin Enginar Kürü
Karaciğer Detoksu,Karaciğer Detoksu Nasıl Yapılır,Ender Saraç Enginar Yaprağı Kürü,Ender Saraç Enginar Detoksu,Ender Saraç Enginar Kürü,Karaciğer Yağlanması Enginar
Aşırı alkol alışkanlığı, aşırı kilo problemi ya da çok fazla ilaç kullanmaktan dolayı ilk hasar görecek olan organ karaciğerdir. Karaciğerde yağlanma veya tahribat durumlarında öncelikle sorunun kaynağını belirlemek için detaylı muayene ve tetkik gereklidir. Tabi bir de karaciğer detoksu..Karciğeri temizleyen mucize bitki enginardır. Karaciğer temizleyecek olan karaciğer detoks kürü Dr Ender Saraçtan geliyor..

Karaciğer İçin enginar Küründe Kullanılacak Malzemeler ;
* 4-5 adet enginarın çanak yapraklarından,
* 2 adet sap yapraklarından,
* 1/2 LT su,
* 1/4 kahve kaşığı zedeçal,
* 5-6 damla limon,
* 2 tatlı kaşığı hindiba,
* 1 tatlı kaşığı bal,
Karaciğer Detoksu,Karaciğer Detoksu Nasıl Yapılır,Ender Saraç Enginar Yaprağı Kürü,Ender Saraç Enginar Detoksu,Ender Saraç Enginar Kürü,Karaciğer Yağlanması EnginarKaraciğeri temizlemek için mükemmel bir formül olan kürümüze öncelikle enginar yapraklarını haşlayarak başlayın. 1/2 litre su ile kaynattığımız yaprakları 5-10 dakika dinlendirdikten sonra, yaprakları sıkıp suyunu bırakın. Elde ettiğimiz enginar yaprağı suyunu ılındıktan sonra, iki parçaya bölüp içine diğer malzemelerimizi katın. Sabah ve akşam 1 bardak olmak üzere günde 2 defa için. Enginar yaprağı kürüne 40 gün süreyle devam etmeniz gerekmektedir. Dilerseniz bu kürü, 5 günlük hazırlayıp dolapta saklayarak kullanabilirsiniz. Ama mutlaka ılık olarak tüketilmesi gereklidir.
Karaciğer Detoksu,Karaciğer Detoksu Nasıl Yapılır,Ender Saraç Enginar Yaprağı Kürü,Ender Saraç Enginar Detoksu,Ender Saraç Enginar Kürü,Karaciğer Yağlanması Enginar

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top