29 Ekim 2013 Salı

Zayıflatan Bitkilerin Faydaları ve Zararları

Konu Saati  08:13  |  in  Zayıflatıcı Bitkiler Otlar

Biberiye Zayıflatır mı,Sinameki İle Zayıflamak,Zayıflatan Bitkilerin Faydaları,Zayıflatan Bitkilerin Zararları
Zayıflatan Bitkilerin Faydaları ve Zararları
Zayıflatan Bitkilerin Faydaları ve Zararları
Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler,Zayıflatıcı Bitkiler, Zayıflatıcı Bitkiler Otlar,Maydanoz Zayıflatır mı,Biberiye Zayıflatır mı,Sinameki İle Zayıflamak,Zayıflatan Bitkilerin Faydaları,Zayıflatan Bitkilerin Zararları
Doğada bulunan ve pek çoğumuzun bildiği bitkiler, zayıflamak için de son derece faydalı..Bu bitkileri ister yemeklerde kullanın, isterseniz çay olarak tüketin, vücuttaki yağı yakma özellikleri ile, hem zayıflamınıza, hem de formunuzu korumanıza yardımcı olurlar.. Bu gün sizlere zayıflatan bitkiler konusunda bir derleme yaptık..   Bakın hangi bitkiler zayıflamaya yardımcı olur ?Bu bitkilerin faydaları ve zararları aşağıda verilmiştir.
Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler,Zayıflatıcı Bitkiler,Zayıflatıcı Bitkiler Otlar,Maydanoz Zayıflatır mı,Biberiye Zayıflatır mı,Sinameki İle Zayıflamak,Zayıflatan Bitkilerin Faydaları,Zayıflatan Bitkilerin Zararları
Atkuyruğu : At kuyruğu bitkisi, idrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki, yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir...
Maydanoz Zayıflatır mı ;Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.Maydanoz gebelik döneminde düşük riskini artırmaktadır. Fazla miktarda tüketilmesi, vücutta tuz ve dolayısıyla su tutma özelliğini artırdığı için ödeme sebep olur.
Adaçayı İle Zayıflama ; Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.Gebelik döneminde düşük riskini artırır.Günde 3 fincandan fazla adaçayı tüketilmesi vücutta zehirlenmelere sebep olabilir.
Fesleğen İle Zayıflayın; vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.Çok fazla miktarda ve sıklıkla kullanılması, vücutta zarar meydana getirir.Kanseri Tetikleyebilir. Gebelik döneminde kullanması sakıncalıdır.
Kekik Zayıflatırmı ; Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.
Civan Perçemi Zayıflamaya Yardımcıdır  ;Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.
Biberiye Zayıflatır ; Biberiye, sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.Aşırı tüketimi allerjiye neden olabilir.Ayrıca Sara krizlerine sebep olabilir.
Tere Otu İle Zayıflama ; Tere, vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.
Sinameki İle Zayıflama ; Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.Kolik ve spastik bağırsak sendormunda kullanılması sakıncalıdır. Gebelikte kullanılması düşük yapmaya sebep olur.Bağırsak tembelliğine yol açar.
Balıkotu Zayıflatıyor ;Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.Son derece zehirli bir bitki olana balıkotunun 0,2 gr ı zehirler 2- gr ı ise öldürür.
Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler,Zayıflatıcı Bitkiler,Zayıflatıcı Bitkiler Otlar,Maydanoz Zayıflatır mı,Biberiye Zayıflatır mı,Sinameki İle Zayıflamak,Zayıflatan Bitkilerin Faydaları,Zayıflatan Bitkilerin Zararları

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top