29 Ekim 2013 Salı

Zayıflamanın Püf Noktaları

Konu Saati  23:00  |  in  Zayıflamanın Yöntemleri

Zayıflamanın Yöntemleri,Zayıflamanın Püf Noktaları Bunları Uygulayın
Zayıflamanın Sırları
Zayıflamanın Püf Noktaları
Zayıflamak İçin,Zayıflamanın Yolları,Zayıflamanın Sırları, Zayıflamanın Püf Noktaları Nelerdir, Zayıflamanın Yöntemleri,Zayıflamanın Püf Noktaları Bunları Uygulayın
Zayıflamak için nelere katlanıyoruz bir düşünün.  Sıkı diyetler, açlık,halsizlik ve bunlardan dolayı katlanmak zorunda kaldığımız sinir stres.. Zayıflamak için, öncelikle kendinize uygun bir diyet ve beslenme şekli olası gerekir.
İş sadece diyetle bitmiyor tabiki.. Sizlere önereceğiz zayıflamanın sırları sayesinde çok kolay kilo verebilir ve verdiğiniz kiloları geri almaktan kurtulabilirsiniz.. Zayıflamanın püf noktaları.. Bunları uygulayın ve hayatın keyfini çıkarın..
Zayıflamak İçin,Zayıflamanın Yolları,Zayıflamanın Sırları,Zayıflamanın Püf Noktaları Nelerdir, Zayıflamanın Yöntemleri,Zayıflamanın Püf Noktaları Bunları Uygulayın
* Sabahları kalkar kalkmaz bir bardak su içmeye alışın, iştahınızı bastırır.
 * Kana çabuk karışabilen, kolalı ve sodalı içecekler, kremalı pastalar, tatlılar, fastfood türü doymuş yağ içeren yiyeceklerden kaçının. 
* Çayı şekersiz içmeye çalışın, aşırı çay içmeyin .Televizyondaki yiyecek ve içeceklerle ilgili reklam ve programları seyretmeyin.
* Sakız çiğneyerek tükürük bezlerinizin tükürük salgılamasını arttırmasına vesile olmayın, böylece iştahınızın açılmasına engel olun.
* Sabahları mutlaka kahvaltınızı yapın ve metabolizmanızı hızlandırın. Yürüyerek gidebileceğiniz bir yer için araç kullanmayın.
* Okurken ve televizyon seyrederken dik oturun, düz durun ve böylece daha çok kalori yakabilmenizi sağlayın.
* Salam, sucuk ve sosis türü yiyecekleri unutun, hatırlamayın Canlanın, aktif olun, gücünüzü arttırın, yolunuzu uzatın, ısınarak gevşeyin, daha sık daha az yiyin, farklı egzersizler yapın.
* Alışveriş işlerini yemekten sonra halledin.
* Bol bol su için (günde 2–3 lt kadar) , derin derin nefes alın, hazır yemeklerden kaçının, serin yerde uyuyun.
*Hızlı kilo vermekten sakının, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin, uzmanlara danışın.
Zayıflamak İçin,Zayıflamanın Yolları,Zayıflamanın Sırları,Zayıflamanın Püf Noktaları Nelerdir, Zayıflamanın Yöntemleri,Zayıflamanın Püf Noktaları Bunları Uygulayın

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top