22 Ağustos 2013 Perşembe

Solusitan Yağ Yakıcı Nedir ? Zararları Nelerdir ?

Konu Saati  03:34  |  in  Solysitan Nasıl Kullanılır

Solusitan Toz Gürkan Kubilay
Solusitan Yağ Yakıcı Nedir ? Zararları Nelerdir ?
Solusitan,Solusitan Nedir,Solusitan Yağ Yakıcı,Solusitannın Faydaları,Solusitan Zararları, Solusitan Gürkan Kubilay, Solusitan Dr Gürkan Kubilay,Solysitan Nasıl Kullanılır
Doktor Gürkan Kubilay tarafından bir TV programında Tanıtımı yapılan ve zayıflatıcı toz olduğu iddia edilen Solusitan Nedir ? Solüsitanın Zararları Nelerdir,Solusitanın faydaları nelerdir.. Solusitan ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabı makalemizde..

Solusitan,Solusitan Nedir,Solusitan Yağ Yakıcı,Solusitannın Faydaları,Solusitan Zararları, Solusitan Gürkan Kubilay, Solusitan Dr Gürkan Kubilay,Solysitan Nasıl Kullanılır
Solusitan Nedir ?
Solusitan,son teknoloji, doğal Poly-D-Glucosamine ve diğer aktif içeriklerden oluşan, çözünebilen lif karışımıdır. Solusitan tıpkı bir sünger gibi yağ moleküllerini yemeğinizden emer. Yağla beraber, Solusitan bir kütle oluşturur. Bu doğal fiber bileşen, vücudunuz tarafından sindirilmez!
Solusitan‘ın hammaddesi piyasadaki diğer Poly-D-Glucosamine bazlı ürünlerin aksine kokusuz ve tatsız olması için üretilmiştir.Poly-D-Glucosamine; karides, ıstakoz ve yengeç gibi kabuklu deniz canlılarının dış iskeletinden elde edilen bir polisakkarit olan kitinden üretilir.
Poly-D-Glucosamine yağ moleküllerini sindirim sistemine girmeden kendine bağlayan bir diyet lifidir.
Poly-D-Glucosamine yağ moleküllerini tuzağa düşürerek bir süngerin suyu emdiği gibi emerek sindirim sistemi tarafından özümsenmesini engeller.
Bu da Poly-D-Glucosamine’in, yemeklerin içinde doğal olarak bulunan yağın önemli kısmını emerek kan dolaşımınıza karışmasını engeller dolayısı ile kilo almanızı engeller.
Normalde göbek bölgeniz, kalçalarınız ya da baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile birlikte vücudunuzdan doğal yollarla atılır.
LineaTabs, daha önce kullandığınız zayıflama ve kilo kontrolü ürünlerinden tamamen farklıdır. LineaTabs ile eski yöntemlerdeki gibi ayrı ayrı alışveriş listeleri hazırlamak, kalori hesaplamak ve fazla kilolarınız yüzünden kendinizi kötü hissetmek gibi sorunlara veda edeceksiniz.Şimdi LineaTabs ile suçluluk duygusu olmadan yemeğinizin keyfini çıkarma zamanı! Avrupa’da sağlıklı zayıflama ve doğru kiloda kalmanın en akıllı ve modern yolu olarak kabul edilen Lineatabs‘ın, günlük öğünlerinizden yağı güvenlice çıkardığı klinik araştırmalarla da kanıtlanmıştır.Öğünleriniz ile kullandığınızda sizin de hayret edeceğinizi garanti ediyoruz! Lineatabs‘a bir kez alıştıktan sonra onsuz dışarıya çıkamayacaksınız.Çantanıza kolayca sığan, pratik, hayatı kolaylaştıran yeni lifestyle ürününüz Lineatabs ile kilo almadan yemek yemenin keyfini yaşayacaksınız.Solusitan nasıl kullanılır?
Solusitan Nasıl Kullanılır,Solusitan Kullanımı
* Yağlı yemek yiyeceğiniz öğünde 1 adet LineaTabs efervesan tablet kullanın.
* Solusitan Tableti 1 su bardağı soğuk suya koyun,• Solusitan Efervesan tabletin suda tamamen erimesi için bekleyin.
* Yemektenden önce veya yemek yerken için.
Solusitanın Zararları,Solusitanın Yan Etkileri
Solusitan deniz kabuklularının dış kabuklarından üretildiği için deniz kabuklarına allerjisi olan kişilerin kullanması zararlıdır. Ayrıca hamile veya emzirme döneminde olan kadınların kullanmaması gerekmektedir.
Yukarıda bahsedilen yan etkilerinin dışında klinik olarak bulunmuş hiç bir zararı olmadığı ileri sürülmektedir. Çünkü Solusitan‘ın ana fikri yağları kendine bağlayıp vucuttan dışarı atılmasıdır. Yani sindirim sisteminize karışmaz denilmektedir. Ama siz eğer bu ürünü kullanmak istiyorsanız, Uzman hekime danışıp, o şekilde kullanabilirsiniz..
Solusitan,Solusitan Nedir,Solusitan Yağ Yakıcı,Solusitannın Faydaları,Solusitan Zararları, Solusitan Gürkan Kubilay,Solusitan Dr Gürkan Kubilay,Solysitan Nasıl Kullanılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top