7 Mart 2013 Perşembe

ESPANYOL SOS TARİFİ

Konu Saati  07:07  |  in  Espanyol Sos Yapımı

Espanyol Sos Yapımı
Espanyol Sos Tarifi
Espanyol Sos Tarifi
Espanyol Sos,Espanyol Sos Nasıl Yapılır,Espanyol Sos Tarifi,Espanyol Sos Yapımı
Et yemeklerini, sever misiniz ? Eğer cevabınız evet ise, et yemeklerinmize lezzet verecek olan sosları mutlaka denemelisiniz. Sizlere önereceğimiz espanyol sos, et yemeklerine, muhteşem bir lezzet katacak türden. Üstelik yapımı da, son derece kolay.

Espanyol Sos Yapımı İçin Gerekli Malzemeler ;
* 3 kg küçük kırılmış sığır kemiği,
* 300 gram Margarin,
* 150 gram havuç,
* 150 gram Soğan,
* 1 Diş sarımsak,
* 1 Bağ maydanoz,
* 200 gram domates salçası,
* 175 gram un,
* 5 Litre su,
Espanyol Sos,Espanyol Sos Nasıl Yapılır,Espanyol Sos Tarifi,Espanyol Sos Yapımı
Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur. Salça ve 5 lt su ilave edilir. Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır. Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır.
Espanyol Sos,Espanyol Sos Nasıl Yapılır,Espanyol Sos Tarifi,Espanyol Sos Yapımı

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top