25 Şubat 2013 Pazartesi

YAĞLI SAÇLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜMLER

Konu Saati  22:00  |  in  Yağlı Saçlara Çözüm

Suna Dumankaya Yağlı Saçlar
Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözümler
Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözümler
Suna Dumankaya Yağlı Saçlar,Yağlı Saçlar,Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözümler,Yağlı Saçlara Çözüm, Yağlı Saçlar İçin,Yağlı Saçlar İçin kesin Çözüm
Saçlarınız yağlı mı? Ya saçlarınızı her gün yıkamanız gerekecek, ya da uygun bir bakım kürü ile, saçlarınızın çok sık yağlanmasını önleyeceksiniz. Sizlerle, Suna Dumankayanın yağlı saçlar için Kesin çözümler sunan önerilerinden bazılarını paylaşmak istiyoruz.

Gerekli Malzemeler ;
* 10 gram kadar ıhlamur çiçeğini,
* 1 LT su,
* Lİmon Kabuğu Rendesi,
* 1 Çorba Kaşığı Elme Sirkesi,
Yağlı Saçlar,Yağlı Saçlara Çözüm, Yağlı Saçlar İçin,Yağlı Saçlar İçin kesin Çözüm,Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözümler
Ihlamuru içine limon kabuğu rendesini koyun. Suyu bir kapta kaynatın. Kaynama süresine geldiğinde, çay gibi demleyin. 5-10 dakika bekledikten sonra, süzün. Son olarak elma sirkesini ekleyin. Saç diplerine masaj yaparak uygulayın. 1 saat beklettikten sonra ılık su ile durulayın..
Suna Dumankaya, yağlı saçlar için bir kaç öneride daha bulunuyor.
* Öncelikle baharattan uzak durmalısınız. Baharatlı yiyecekler, saçların yağlanmasına neden olur.
* 1 fincan maden suyu, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 çorba kaşığı polen tozu, 1 çay kaşığı deniz tuzu karışımını saç dibine sürdüğümüz zaman, saç diplerinin hem beslenmesini sağlarız, hem de çok fazla yağlanmasını önleriz. Eğer kepek varsa onu da gideriyor. Maden suyunun zaten mineral olduğunu hep söylerim. Yararlanmamız gerektiğine inanıyorum.
Suna Dumankaya Yağlı Saçlar,Yağlı Saçlar,Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözümler,Yağlı Saçlara Çözüm, Yağlı Saçlar İçin,Yağlı Saçlar İçin kesin Çözüm

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top