23 Şubat 2013 Cumartesi

BAL VE SİRKENİN FAYDALARI

Konu Saati  22:00  |  in  Bal ve Sirkenin Faydaları

Bal ve Sirke Karışımı Nasıl Kullanılır
Bal ve Sirke Faydaları
Bal ve Sirkenin Faydaları
Bal ve Sirke Kürü Nasıl Yapılır,Bal ve Sirke Karışımı Nasıl Yapılır,Bal ve Sirke Karışımı,Bal ve Sirke Kürü,Bal ve Sirkenin Faydaları,Bal ve Sirke ile Zayıflama,Bal ve Sirke Karışımının Faydaları, Bal ve Sirke Karışımı Faydaları,Bal ve Sirke Kürü Faydaları
Bal ve sirke,zayıflamaktan tutun da, damar tıkanıklığı kadar pek çok sorunu tedavi etmeye yardımcı iki doğal mucize. Sizleri çok fazla uğraştırmadan, sizlere çok iyi bir sağlık iksiri sunan bal ve sirke faydaları hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Tabiii bir de bal sirke karışımı nasıl yapılır konusunda sizleri aydınlatmak istiyorum..

Bal ve Sirkenin Faydaları,Bal ve Sirke Karışımının Faydaları,Bal ve Sirke Karışımı Faydaları,Bal ve Sirke Kürü Faydaları
* Damar tıkanıklığını ve damar sertliğini giderir.
* Barsak parazitlerinin düşürülmesinde yardımcı olur.
* Hazımsızlık için faydalıdır.
* İştahsızlık, zafiyet durumlarında yardımcı olur.
* Eklem kireçlemelerinde oldukça faydalıdır.
* Elma sirkesi, su ve bal formülü özellikle akşam yemeğinden 30 dk önce içildiği zaman hazmı kolaylaştırıyor ve vücuttaki yağları eritmede faydalı oluyor.
Bal ve Sirke İle Zayıflama
1 bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, yemeklerden 30-45 dakika önce içilir.
Bal ve Sirke Kürü Nasıl Yapılır,Bal ve Sirke Karışımı Nasıl Yapılır
 Eşit hacimde bal ile elma sirkesi karıştırılır. Arzuya göre su ilave edilebilir. Sabanları aç karnına ve akşamları yatmadan bir saat önce içilir. Bal ve sirke miktarları birer yemek kaşığından az olmamak üzere birer fincan veya birer çay bardağı olabilir.
Bal ve Sirke Karışımı,Bal ve Sirke Kürü,Bal ve Sirkenin Faydaları,Bal ve Sirke Karışımının Faydaları, Bal ve Sirke Karışımı Faydaları,Bal ve Sirke Kürü Faydaları,Bal ve Sirke ile Zayıflama,Bal ve Sirke Kürü Nasıl Yapılır,Bal ve Sirke Karışımı Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top