10 Haziran 2012 Pazar

AYAK KÜÇÜLTME OPERASYONU

Konu Saati  22:30  |  in  Ayak Küçültmek

Ayak Küçültme Operasyonu
Ayak Küçültme,Ayak Küçültmek,Ayak Küçültme ameliyatı,Ayak Küçültme Operasyonu,Ayak Küçültme Amleiyatı Zararları,Ayak Küçültme Yöntemleri,Ayak Küçültme Estetiği,Ayak Küçültme Ameliyatının Zararları
Aykalarının büyüklüğünden ve şekilsizliğinden şikayet eden pek çok insan var. Bu kişiler çoğunlukla bayan.. Ayaklarında taraktan tutun da aykarlının büyüklüğünden, pek çok konuya şiakayet söz konusu.
Ayak küçültme yöntemleri arasında artık en sık yapılan işlem, ayak küçültme operasyonu/Ayak küçültme ameliyatı.. Pek, ayak küçültme ameliyatının zararları ve faydaları neler ? Ayak küçültmek nasıl bir işlem.. Gelin hep beraber görelim.
Ayak Küçültme,Ayak Küçültmek,Ayak Küçültme ameliyatı,Ayak Küçültme Operasyonu,Ayak Küçültme Amleiyatı Zararları,Ayak Küçültme Yöntemleri,Ayak Küçültme Estetiği
Ayak küçültme estetigi için ilk olarak yapilacak islem ayak tarak kemiginin bir kismi daraltilmaktadir.
Ayak küçültme estetigi genelde cinsiyet değiştirmiş kişilerin tercih ettiği bir operasyon.
Ayak küçültme estetigi ameliyatinda ayak parmak tarak kemigi ile alinmasi operasyonudur. Yapilacak ayak küçültme estetigi operasyonunda bir parmak tarak kemigi ile alinmaktadir.
Ayak Küçültme Ameliyatının Zararları
Ayak küçültme estetigi yaptirdiginiz zaman parmaklarınızdan birisini kaybetme riskiniz oldukça büyük. Üstelik işin ehli birisi tarafından yapıladığı zaman, yürüme problemleri, sıklıkla karşılaşılan komplikasyonlardan bir tanesi. Bu sebepler, Çok iyi bir plastik cerrah tarafından yapılması gereken önemli bir operasyon.
Ayak Küçültme,Ayak Küçültmek,Ayak Küçültme ameliyatı,Ayak Küçültme Operasyonu,Ayak Küçültme Amleiyatı Zararları,Ayak Küçültme Yöntemleri,Ayak Küçültme Estetiği,Ayak Küçültme Ameliyatının Zararları

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top