2 Mayıs 2011 Pazartesi

SURVİVOR ADASINDA HAZİNE BULUNDU

Konu Saati  13:35  |  in  Survivor Domink Adası


Survivor Adasında Hazine Bulundu
Survivor Adası,Survivor 2011 Dominik Cumhuriyeti,Survivor Adası Hazine, Survivor Adasında Hazine Bulundu,Survivor Domink Adası
Acun Ilıcalının Hazırlayıp sunduğu Survivor 2011 yarışmasının yapıldığı Dominik Cumhuriyeti Adasında Hazine Bulundu.
Ajans Haberin yayınladığı son dakika haberine göre, Bir balıkçının şans eseri bulduğu ve sattığı gümüş sikkenin ardından adaya giden dalgıçlar Karayipler’deki en eski gemi enkazını buldu. Kış aylarına rastlayan arama çalışmaları, soğuk nedeniyle çok derin yapılmasa da, bulunan hazinenin milyon dolarlar değerinde olduğu belirtiliyor.
Yarı Yarıya Paylaşacaklar
Deep Blue Marine ekibinin yaptığı çalışmalarda milyon dolarlık 700 gümüş sikke, yeşim taşı heykelleri ve Şamanik ritüellerde kullanıldığı düşünülen aynalı taşlar bulundu. Aradan geçen 500 yılı aşkın zamana rağmen söz konusu para ve heykellerin iyi durumda oldukları gözlendi. Enkazın hangi gemiye ait olduğuyla ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmazken, İspanya’ya gitmekte olduğu ve fırtına nedeniyle battığı tahmin edildi. Arama ekibiyle anlaşma imzalayan Dominik Cumhuriyeti hazineyi yüzde 50- 50 paylaşacak.
Survivor Adası,Survivor 2011 Dominik Cumhuriyeti,Survivor Adası Hazine, Survivor Adasında Hazine Bulundu,Survivor Domink Adası

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top