10 Mayıs 2011 Salı

PASCAL NOUMA TÜRKİYEYE DÖNDÜ

Konu Saati  13:38  |  in  Pascal Nouma Survivordan ayrıldı


Pascal Nouma Türkiyeye Döndü
Pascal Nouma Neden diskalifiye edildi, Pascal Nouma Survivordan ayrıldı,Pascal Nouma neden ayrıldı,Pascal Nouma Nihat doğan Kavgası
Dominik Cumhuriyetinde, kıyasıya bir rekabetle devam eden Survivor 2011 de Pascal Noumanın Nihat Doğana Yumruk atması, Survivordan diskaliye edilmesine neden olmuştu. Güvenlik nedeni ile Survivordan diskalifiye edilen Pascal Nouma, Türkiyeye Döndü. İberia Havayolları'na ait bir uçakla, Madrid aktarmalı olarak akşam saatlerinden İstanbul'a gelen Pascal Nouma'yı Atatürk Havalimanı'nda Beşiktaş taraftarları ve sinema oyuncusu Itır Esen karşıladı.
Kavga ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Pascal Nouma, Türkiye'yi ve arkadaşlarını çok özlediğini söyledi.
Gazetecilerin Pascal Nouma'ya "Kavga ettiğin için pişmanmısınız" sorusunu yanıtsız bırakırken, menajer Murat Doker, "Sözleşmemiz nedeniyle fazla konuşamıyoruz. Acun'u bekliyoruz" dedi.
Atatürk Havalimanı'na Pascal Nouma hayranlarının yanı sıra Nihat Doğan'nın hayranları da geldi. Pankartlarıyla Nihat Doğan'a sevgi gösterisinde bulunan grup, "Nihat'a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açtı.
Pascal Nouma ise, Atatürk Havalimanı'ndan, kendisini karşılamaya gelen Itır Esen ile birlikte ayrıldı. Yumruk olayının duyulması ile birlikte, yarışmadan ayrılma kararı alan Nihat doğan, Pascal Noumanın gidişi ile, nasıl bir tavır takınacak ? Herkes gibi ben de çok merak ediyorum. Bakalım bundan sonra neler olacak. Nihat Doğan Tam anlamıyla krallık mı ilan edeck? yoksa hiç beklenmeyen durumlar mı ortaya çıkacak ? bunu zaman Gösterecek.
Pascal Nouma Neden diskalifiye edildi, Pascal Nouma Survivordan ayrıldı, Pascal Nouma neden ayrıldı,Pascal Nouma Nihat doğan Kavgası

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top