30 Nisan 2011 Cumartesi

NİHAT DOĞAN SURVİVORDAN AYRILIYOR

Konu Saati  13:21  |  in  Nihat Doğan survivordan Ayrılıyormu


Nihat Doğan Survivordan Ayrılıyor
Nihat Doğan,Nihat Doğan survivor,Nihat Doğan Survivordan Ayrıldımı,Nihat Doğan survivordan Ayrılıyormu,Nihat doğan Pascal Nouma Kavgası
Survivor başladığı günden bu tarafa, Nihat Doğan en çok konuşulan isim oldu. Belki de Nihat Doğan sayesinde, reytingler tavan yaptı. Fakat, Nihat Doğan ile ilgili spekülasyonlar, bir türlü bitmek bilmiyor. son olarak, Nihat Doğan Pascal Nouma kavgası gündeme gelmiş ve Pascal Noumanın, Nihat Doğanı Dövdüğü iddia edilmişti.
Bu gelişme üzerine, Nihat Doğanın Acun Ilıcalıya, Survivordan ayrılıp, Türkiyeye dönmek istiyorum dediği söyleniyor. Nihat Doğan, dayak olayının duyulması ile, kendisinin ve imajının zarar göreceği gerekçesi ile, Ayrılmak istediğini belirtmiş. İddiaya göre, Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı ikna etmeye çalışıyor. Tüm Bu yaşananlardan sonra ise, Pascal Noumanın Nihat Doğan ile barışma gayretleri devam ediyor.
Nihat Doğan,Nihat Doğan survivor,Nihat Doğan Survivordan Ayrıldımı,Nihat Doğan survivordan Ayrılıyormu,Nihat doğan Pascal Nouma Kavgası

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top