13 Mart 2011 Pazar

İBRAHİM TATLISES ÖLDÜMÜ ?

Konu Saati  17:36  |  in  İBRAHİM TATLISESE NE OLDU

İbrahim Tatlıses Öldümü ?
,İbrahim Talıses Hayatını Kaybetti haberi,İbrahim Tatlıses öldümü,İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı, İbrahim Tatlısese ne oldu,İbrahim Tatlıses vuruldu,İbrahim Tatlıses Yaralandı
Tatlıses Yaralansdı-Tatlısese Ne Oldu
Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in silahlı bir saldırı sonucu başından vurulduğu ve öldüğü iddia edildi. İbrahim Tatlısesin Öldüğüne dair resmi bir açıklama yapılmadı. Derya Tuna ile birlikte oğlu İdo'nun da hastaneye geldi. Derya Tuna'nın, sinir krizleri geçirdiği kaydediliyor. Bu arada Tatlıses'in korumaları hastane etrafından kuş uçurtmuyor.
İbrahim Tatlısesin yaralanması
haberleri, Twitteri ve sanat camiasını derinden sarstı.İbrahim Tatlıses'in hastanede tedavi altına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildiriliyor. Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi. Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.
İbrahim Tatlıses Ölmedi açıklaması

İbrahim Tatlıses
'in kafasında bir mermi çekirdeği bulunduğu ve operasyonun devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamada, İbrahim Tatlısesin Öldüğü haberleri de yalanlandı.
İbrahim Tatlıses
ile birlikte asistanı Buket Çakıcı'nın da yaralandığı ancak sağlık durumunun iyi olduğu kaydediliyor.
İbrahim Tatlıses'in hayatını kaybettiği
yönündeki iddialar şimdilik yalanlanmış durumda. Tatlıses'in kafasında mermi çekirdeği bulunduğu ve operasyonun sürdüğü belirtiliyor.
İbrahim Tatlıses öldümü,İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı, İbrahim Tatlısese ne oldu,İbrahim Tatlıses vuruldu
,İbrahim Tatlıses Yaralandı,İbrahim Talıses Hayatını Kaybetti haberi,

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top