26 Mart 2011 Cumartesi

BAŞROLDE AŞK DİZİSİ

Konu Saati  04:09  |  in  Başrolde Aşk Dizisi TRT

Başrolde Aşk Dizisi
Başrolde aşk,Başrolde aşk dizisi,Başrolde Aşk Dizisi Oyuncuları,Başrolde aşk Dizisi Konusu,Başrolde Aşk Dizisi TRT,Başrolde aşk Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda
TRT 2011 de diziler konusunda, atağa geçti. Bu sezon oldukça iddialı yapımları ekrana getiren TRT den yeni bir dizi daha geliyor. Başrolde Aşk Dizisi.
Başrolde Aşk Dizisinin sürpriz oyuncusu, Avea reklamlarında maduru oynayan Erdem Yener. Başrolde Aşk Dizisi sit-com tarzında ekrana gelecek.
Başrolde aşk Dizisi Oyuncuları : Mustafa Sandal, Vildan Atasever, Dolunay Soysert ve Erdem Yener.
Başrolde aşk Dizisi Konusu : Öykü' adlı bir balerini canlandıracak olan güzel oyuncu Vildan Atasever, rolü gereği Erdem Yener'in canlandıracağı 'Sarp Sezgin' adlı bir çapkına gönül verecek!erkeklere karşı inancını ve güvenini yitirmiş bir genç kız olan Öykü’nün, Sarp’le karşılaştıktan sonra hayatının değişmesini anlatıyor.
Boyut Film'in ilk televizyon projesi olan 'Başrolde Aşk, günümüz kadın-erkek ilişkilerini komik ve eğlenceli bir dille anlatmayı hedefliyor. Popüler dünyanın renkli yüzlerinin hayatlarında olup bitenlere ışık tutacak olan dizinin yapımcılığını Murat Tokat üstleniyor.
Başrolde aşk Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda
Başrolde Aşk Dizisi Nisan Ayında, TRT 1 de başlıyor.
Başrolde aşk,Başrolde aşk dizisi,Başrolde Aşk Dizisi Oyuncuları,Başrolde aşk Dizisi Konusu,Başrolde Aşk Dizisi TRT,Başrolde aşk Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top