13 Haziran 2010 Pazar

ŞEMS ASLAN YEŞİL CEVİZ ŞURUBU

Konu Saati  06:32  |  in  ŞEMS ASLAN YEŞİL CEVİZİN FAYDALARI


13 haziran 2010 tarihinde Serdemin mutfağı programına konuk olarak katılan Şems aslan, Yeşil ceviz şurubu tarifini verdi. Bu şurup, sağlıklı yaşlanmak, zayıflamak, vücuttaki toksinleri atmak, akciğer hastalıkları, astım bronşit ve guatır hastalıkları için oldukça faydalı bir şurup...
GEREKLİ MALZEMELER :
* 500 gr yeşil ceviz(21 hazirana kadar bulabilirsiniz),
* alabildiği kadar toz şeker,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Cam bir kavanozun içerisine, yeşil cevizleri, küçük parçalar halinde doğrayın. Bir kat ceviz, bir kat şeker olacak şekilde, tüm kavanozu doldurun. ağzını kapatın. Güneş alan bir cam kenarında, 25 gün bekletin. Bu süre içerisinde, ceviz suyunu bırakacak ve zümrüt yeşili bir su elde edeceksiniz. Bu suyu süzün. Cam bir kavanozza koyun. Buz dolabında saklayın. Sabah ve akşam 1 er çay kaşığı için. Bu şurup 1 yıl süreyle sakalabilir. Aynı zamanda, iyi bir metabolizma kuvvetlendiricidir.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top