28 Haziran 2010 Pazartesi

GENÇ GÖRÜNMENİN SIRLARI

Konu Saati  23:53  |  in  GENÇ GÖRÜNMENİN YOLLARI


Genç görünmek estetik işi diyenler çok yanılıyor. Makyaj çantanızdaki gençlik sırrı hiç bir yerde yok. Yeterki, makyaj malzemelerini, doğru kullanmayı bilin. eğer, makyaj malzemelerini doğru kullanırsanız, estetik yaptırmış gibi genç görünmeniz mümkün....
Gözlerinizi canlandırmak için : Koyu renk halkalar ve düşük göz kapaklarından kurtulmak için bıçak altına yatmayın. Farınızı değiştirip kapatıcıyı doğru uygulamak yeterli olacaki.
Kalemi far yapın : Kaş altlarına kadar bütün göz kapağına far sürmek sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Far yerine kirpik diplerine koyu renk bir kalem çekip dağıtabilirsiniz.
Kaşlarınızı kaldırın : kaşın tam altına sürülen bir kapatıcı göz ile kaş arasındaki mesafeyi daha geniş gösterir. Böylece kaşlar daha kalkık duracak ve daha genç bakışlar elde edeceksiniz.
Ten rengi kalem çekin : bej veya beyaz bir kalemin göz içlerine sürüldüğünde yorgun gözleri canlandırır.
Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için : Mükemmel dudaklar yumuşacık, kadifemsi ve biraz renklendirilmiş olandır, abartılı bir şekilde şişirilmiş ve keskin çizgilerle belirlenmiş olan değil.
Dudak kalemi sürün : Doğal dudak renginize yakın bir kalemle dudaklarınızı çerçeveleyin. Ardından köşeleri yumuşatmak için parmak uçlarınızla dağıtın.
Nemlendirin : makyaj öncesinde dudak çevresini göz kremi ile nemlendirin. Dudak çevrenize çizgi aralarını doldurma özelliğine sahip bir ürün de uygulayabilirsiniz.
Parlaklık katın : Dudakların tam ortasına uygulanan parlatıcı daha dolgun bir görünüm sağlayacaktır. Koyu pembe ya da karamel tonlarını deneyebilirsiniz.
Yanaklarınızı Şekillendirmek için : Herkes doğuştan belirgin elmacık kemiklerine sahip olmayabilir. Birkaç makyaj hilesiyle sanki dolgunlaştırılmış gibi duran yanaklara kavuşabilirsiniz.
Cildinizi pürüzsüzleştirin : Fondöten ve allık sürmeden önce nemlendirici özelliği olan bir baz uyguladığınızda cildiniz pürüzsüzleşir ve allığın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlarsınız.
Kontür yapın : yanakların daha gergin görünmesi için, elmacık kemiklerinin üzerine açık renk ışıltılı bir allığı, elmacık kemiklerinin biraz altına ve kulağa doğru ise daha koyu renkte başka bir allığı sürmeyi deneyin. sonuç muhteşem olacak.
Cildinizi parlatmak için : Genç ciltler nemli ve duru bir dokuya sahipken, olgun ciltler mat görünebilir. Kullandığınız ürünlerin ışığı yansıtan özellige sahip olmasına dikkat edin ve kırışıklıkların arasına girerek yaşınızı belli eden pudradan uzak durun.
Işıltı katın : Yanaklarınıza, kaş kemiğinize ve burun kemiğinizin üstüne ışıltılı bir pudra sürün.
Şeffaf bir görünüm yaratın : Fondöteni sadece gerekli yerlere sürün ve nemlendirici özelliğe sahip olmasına dikkat edin.
Nem kazanın : Yüzünüzde pul pul dökülmeler ve aşırı kuruluk varsa bir yüz yağı kullanın.
Matlaştırıcı bir baz sürün : Çok fazla uygulanmış pudra yüzü çok yaşlı gösterir, pudra yerine matlaştırıcı bir baz kullanın.
Çenenizi belirginleştirmek için : Yüz hatlarınızı keskinleştiren bir pudra sizi daha ince göstererek boğazlı bir kazağın arkasına saklanmaktan kurtarabilir.
Anında incelin : Cilt renginizin bir iki ton koyusu bir pudrayı çenenizin hemen altına uygulayın.
BUNLAR YAŞLANDIRIYOR
• Mat ruj dudaklarda yaşla birlikte oluşan çizgileri daha da belirginleştirir.
• Sarı bazlı fondöten cilde güneşten hafif kızarmış bir renk yerine solgun bir renk verir.
• Toz allık eğer içinde parlaklık veren ışıltılar yoksa cildi pek canlı göstermez.
• Alt kirpiklere sürülen maskara göz altlarında gölgeler oluşmasına neden olur.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top