6 Temmuz 2013 Cumartesi

Yosun Yağının Faydaları

Konu Saati  22:00  |  in  Yosun Yağının Yararları

Yosun Yağının Yararları,Yosun Yağı Nasıl Kullanılır, Yosun Yağının İçindekiler
Yosun Yağının Faydaları
Yosun Yağının Faydaları
Yosun Yağı,Yosun Yağı Ne İşe Yarar,Yosun Yağının Faydaları, Yosun Yağının Yararları,Yosun Yağı Nasıl Kullanılır, Yosun Yağının İçindekiler
Yosun, çiçeksiz bitkilerin; suların yüzünde veya diplerinde bulunan bir türüdür.

Yosunun İçindekiler ; Yüksek mineral içerik metabolik aktiviteyi ve kan dolaşımını uyarır, besinlerin hücreler tarafından emilimini hızlandırır, toksik ve artık maddelerin atılmasında yardımcıdır. 
Yosunun Faydaları,Yosun Yağının Faydaları,Yosun Yağı Ne İş Yarar,Yosun Yağının Yararları
Selüite karşı yardımcı. Laminaria yosunu ve özel bir ekstre, problemli bölgedeki yağ oluşumunu engeller ve cildi sıkılaştırır. Metabolizmanın işleyişini hızlandırıyor. Troid hormonundaki dengesizlikleri engellen maddeleri içeren su yosunu, metabolizmayı hızlandırıyor. Ayrıca, B vitamini, kalsiyum ve çinko içeren yosun; deriye, tırnaklara ve saça karşı etkili.
Yosun Yağı Nasıl Kullanılır,Yosun Yağı Kullanım Şekli ; Haricen; cilde masaj uygulanır.
* Cilt üzerine bir miktar yosun yağı masaj friksiyon tarzında sürülür. Daha sonra yosun yağının üzerine pamuklu bir ürün veya film strech ile kapatılır. 4-5 saat kadar bu şekilde durulur. Günaşırı uygulanır.
* Pamuk üzerine 3-4 damla koyularak gözaltına sürülür. 2-3 saat kadar bu şekilde bekletilir. Sabah ve akşam uygulanabilir.
Yosun Yağı,Yosun Yağı Ne İşe Yarar,Yosun Yağının Faydaları,Yosun Yağının Yararları,Yosun Yağı Nasıl Kullanılır,Yosun Yağının İçindekiler

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top