8 Mart 2012 Perşembe

ADET GECİKMESİNE NE İYİ GELİR

Konu Saati  05:34  |  in  Geciken Adter


Adet Gecikmesine Ne İyi Gelir ?
Adet Gecikmesi,Adet Gecikmesine Ne İyi Gelir,Geciken Adet,Geciken Adet İçin,Geciken Adet İçin Aspirin,Geciken Adet Kanaması,Geciken Adet İçin Ne Yapılmalı
Adet gecikmesi veya adet düzensizliği, pek çok kadının ortak sorunudur. Yaşanılan adet öncesi sorunlardan dolayı sıkıntılı bir bekleme dönemidir.
Adet Gecikmesi,Adet Gecikmesine Ne İyi Gelir,Geciken Adet,Geciken Adet İçin,Geciken Adet Kanaması,Geciken Adet İçin Ne Yapılmalı
Adet kanamasının gecikmesinin en önemli nedenlerinden gebelik sürecinin başlama ihtimalidir. Ama bunun dışında, adet gecikmesine neden olan, pek çok da sebep mevcuttur. Bu sebeple, öncelikli olarak yapılması gereken, Bir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanına giderek, gerekli muayene ve tetkikleri yaptırmaktır. Sizi en doğru şekilde yönlendirecek olan kişi, Kadın Hastalıkları Uzmanı olacaktır.
Geciken Adet İçin Aspirin
Bunun dışında, geciken adet için aspirin uygulaması çok yaygın bir uygulamadır. Peki işe yara mı ? Hayır yaramaz. Çünkü aspirin hormon içeren bir ilaç değildir ve adet kanasının başlamasında bir etkisi yoktur.
Adet gecikmesi konusundaki kabahatli, hormonel dengedir. Adet gecikmeniz var ise, progesteron eksikliği olbailir. Bu durumda, progesteron içeren bazı preperatlar ile adet kanamasının başlaması sağlanabilir. Tabiki, yine bu kararı verecek olan hekiminizdir.
Geciken adet için aspirin kullanımı, ancak az adet kanamalarında, o esmaa başlayan adet kanamasının miktarını artıracaktır. Eğer, adet kanamanız zaten çok fazla oluyorsa, aspirin kullanmanız önerilmez.
Önemle hatırlatalım.... Geciken adet için aspirin kullanımı, hiç bir hekim tarafından önerilmemektedir.
Adet Gecikmesi,Adet Gecikmesine Ne İyi Gelir,Geciken Adet,Geciken Adet İçin,Geciken Adet İçin Aspirin,Geciken Adet Kanaması,Geciken Adet İçin Ne Yapılmalı

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top