27 Ekim 2011 Perşembe

GRİP VE SOPUK ALGINLIĞI İÇİN BİTKİ ÇAYLARI

Konu Saati  06:52  |  in  Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Tadavi


Grip ve Goğuk algınlığı İçin Bitki Çayları
Grip için Bitki,Grip için Bitkiler,Grip İçin Bitkisel İlçalar,Grip İçin Bitki Çayları,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Çaylar,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Tadavi,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Çözüm,Soğuk Algınlığı İçin Bitki Çayı
Havaların Soğuması ile birlikte, soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlarda çoğaldı. Özellike toplu yaşam alanları ve toplu taşım araçları ile, bu enfeksiyonlar, kişiden kişiye geçmeye başladı. Bu tür durumlarda, sizlere faydası olacağına inandığımız bir kaç bitkisel öneride bulunmak istiyoruz.
Grip için Bitki,Grip için Bitkiler,Grip İçin Bitkisel İlçalar,Grip İçin Bitki Çayları,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Çaylar,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Tadavi,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Çözüm,Soğuk Algınlığı İçin Bitki Çayı
Zencefil Çayı : Gribal enfeksiyon, soğuk algınlığı ve boğaz ağrısı için, geçmiş zamandan günümüze sürekli olarak kullanılan zencefil, hala günümüzde de tedavi özelliğini sürdürdüğü bilinmekte. Hastalığın yeni başladığı gün, 1bardak kaynar suyun içerisine,1/4 çay kaşığı toz zencefil karıştırıp, 3-5 dakika bekledikten sonra içerseniz, çok fayda sğlayacaktır. Zencefilin antiseptik özelliği sayesinde, soğuk algınlığına karşı iyi bir kalkan oluşturmuş olursunuz. Ayrıca içerisine 1 tatlı kaşığı bal karıştırmak, faydasını daha da artıracaktır.
Limon : İnsanlar grip olduğunda veya boğazı ağrıdığında, hemen limonlu çay içerler. Aslında bu uygulama oldukça yanlıştır. Limonun antiseptik özelliğinden faydalanmak için, taze olarak sıkmış olduğunuz limon suyunu, direkt olarak ve bir şeyin içerisine karıştırmadan, gün içerisinde, 3-4 yemek kaşığı ,içimek, çok daha hızlı etki sağlayacaktır.
Karanfil : Hastalık bir günde olmaz, ve tabiki bir günde de iyileşmez. Grip veya soğuk algınlığında, bir kaç öncesinden hafif hafif hissedilen boğaz ağrısı esnasında, Çayınızın içerisine atacağınız 3-4 adet karanfil, sizi rahatlatacaktır. Dilerseniz, karanfili direkt olarak da çiğneyebilirsiniz.
Önemli bir hatırlatmayı da yapmadan geçmek istemiyorum. Önermiş olduğumuz bitkiler, ağrının veya belirtilerin başladığı ilk gün kullanılmaya başlarsa fayda sağlayacaktır. 2-3 gün sonra uygulanırsa, çok fazla etkisi olmayacaktır.
Ekinezya Çayı Nasıl Demlenir,Ekinezya Çayı Nasıl Hazırlanır,Ekinezya Çayı Nasıl Yapılır
Ekinezya Çayı : Ekinezya, grip ve soğuk algınlığı için çok faydalı bir bitkidir. Ekinezya Çayı Nasıl yapılır diye merak eden okurlarımızın merakını Giderelim. 1 LT kaynar suyun içerisine, 3.5-4 tatlı kaşığı kuru ekinezya ekleyin. 3 ila 5 dakika arasında bir zaman bekleyin, demlenmesini sağlayın. Eğer, Taze ekinezya kullanacaksanız, 1 avuç bitkiyi, demliğe koyup, üzerine 1.5 su bardağı kaynar su ekleyin. 3 ila 5 dakikak kadar demlendirin. 15 gün boyunca günde 2 defa için. 15 günün sonrasında mutlaka 10 gün ara verin. Eğer gerikirse, kürü tekrarlayın.
Grip için Bitki,Grip için Bitkiler,Grip İçin Bitkisel İlçalar,Grip İçin Bitki Çayları,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Çaylar,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Tadavi,Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Çözüm,Soğuk Algınlığı İçin Bitki Çayı,Ekinezya Çayı Nasıl Demlenir,Ekinezya Çayı Nasıl Hazırlanır,Ekinezya Çayı Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top