12 Haziran 2011 Pazar

CEVDET BEY VE OĞULLARI DİZİSİ

Konu Saati  12:16  |  in  Kıvanç Tatlıtuğun yeni dizisi


Cevdet Bey ve Oğulları Dizisi
Cevdet Bey ve Oğulları,Cevdet Bey ve Oğulları Dizisi,Kıvanç Tatlıtuğun yeni dizisi,Cevdet Bey ve Oğulları Kanal D,Cevdet Bey ve Oğulları Oyuncuları
Cevdet Bey ve Oğulları Dizi
Nobel Ödüllü Ünlü yazarımız Orhan Pamuk'un Cevdet Bey ve Oğulları Romanından uyarlanacak olan, dizi, Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve Yaprak Dökümü dizisinin boşluğunu dolduracak. Çok ünlü isimlerle ekrana gelmeye hazırlanan dizi yeni sezonda ekranlara gelecek.
Cevdet Bey ve Oğulları Oyuncuları
Cevdet Bey ve Oğulları dizisi Oyuncuları ; Kıvanç Tatlıtuğ,Tolga Karel ve Öykü Karayel. diğer oyuncular hakkında, bilgileri, ilerleyen zamanlarda, sizlerle buradan paylaşacağım.
Haberturk'ün haberine göre, televizyon camiasında, geçen sezon sona eren efsanevi dizi 'Yaprak Dökümü'nün boşluğunu dolduracağı konuşulan 'Cevdet Bey ve Oğulları'nın senaryosunu 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ile 'Aşk-ı Memnu' dizilerine de imza atan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yazacak. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Kanal D'de ekrana gelecek.
Cevdet Bey ve Oğulları,Cevdet Bey ve Oğulları Dizisi,Kıvanç Tatlıtuğun yeni dizisi,Cevdet Bey ve Oğulları Kanal D,Cevdet Bey ve Oğulları Oyuncuları

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top