1 Kasım 2010 Pazartesi

TTNET MOBİL

Konu Saati  09:04  |  in  TTNET TEK FATURA NEDİR


TTNET Mobil
Bir kaç gündür, reklamlarda, TTNEt mobil diye bir şey duydum. Çoğumuzun evinde, internet amaçlı kullandığımız, TTNET mobil, bir GSM operatörü. Yanlız Avea ve Turkcell den farkı, evinizde, TTNet İnterneti kullanıyorsanız, TTNET mobil ile, hem intenet, hem de cep telefonu faturasını birleştirebiliyorsunuz.
TTNET Mobil Nedir?
TTNET Mobil, Türkiye'nin lider internet sağlayıcısı TTNET'in mobil iletişim hizmetlerini sunduğu bir cep telefonu hizmeti.
TTNET Mobil'in Farklılıkları Nelerdir?
TTNET Mobil, Türkiye iletişim pazarına gerçek anlamda ikili ve üçlü oyun paketlerini getiren öncü markadır. TTNET Mobile ile birlikte iletişim hizmetlerini tek bir noktadan, tek bir fatura ve avantajlı fiyatlarla edinebilme fırsatı müşterilere sunulmuştur.
* TTNET zengin katma değerli servisleri ve temel iletişim ihtiyaçlarını buluşturan bir servistir.
* Tek faturada, hem cep telefonu, hem de internet faturasını birleştiren bir sistemdir. TTNET ve TTNET Mobil ürünlerinizi tek bir fatura altında birleştirerek ödemelerinizi tek bir kanaldan yapabilir ve fatura karmaşasından kurtulabilirsiniz!
TTNET Mobil Satış ve Başvuru Kanalları Nelerdir?
TTNET Mobil Hizmetlerine Başvururken Gerekli Olan Evraklar
Kimlik*, abonelik sözleşmesi**, sabit evrak, taahhütname
* Tek fatura ile ödeme hizmetinden sadece TTNET ADSL aboneleri faydalanabilmektedir.
* Tek fatura ile ödeme hizmeti altında, TTNET ADSL abonesinin üzerine kayıtlı olan bütün TTNET Mobil hatları ve TTNET Mobil 3G internet ürünleri toplanabilmektedir.
* Tek fatura ile ödeme hizmeti başvuru veya iptal talepleri 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Bayileri, Türk Telekom Ofisleri ve TTNET Mobil websitesinden yapılabilecektir.
TTNET CEP TELEFONU,TTNET MOBİL,TTNET TEK FATURA NEDİR,TTNET MOBİL NEDİR

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top