16 Ağustos 2010 Pazartesi

PRATİK DEKORASYON ÖNERİLERİ

Konu Saati  12:46  |  in  DEKORASYON ÖRNEKLERİ


Evdeki eşyaları değiştirmeden, evinizde, farklı bir hava yaratmak istiyorsanız, kolay ve etkili önerilerimiz, sizler için, faydalı olacaktır. Bu uygulamalar sayesinde, evinizdeki, güzellik ve hoşluk, sizi de rahatlatacak ve mennun edecek...
ESKİ KUMAŞLARIN GÜZELLİĞİ :Eskitilmiş kumaş görünümü, kumaşı çekici kılar. Pamuklular gibi bazı kumaşlar, yıkandıktan sonra kendiliğinden yumuşar ve renk atar. Deri gibi kumaşlarda ise, eskitme işlemi için uzman eli gerekir. Eskitilmiş kumaş fikrini hayata geçirmek için, öncelikle çevrenizde profesyonel kişiler olup olmadığını araştırın. Fikrinizi onlara aktarın ve bittiğinde nasıl bir kumaşa sahip olmak istediğinizi örneklerle gösterin. Kullanacağınız kumaşı dikkatli seçin çünkü eskitme sürecini geri döndüremezsiniz. Eskitme kumaşla yapılan dekorasyon, evinize farklı bir atmosfer katabilir.
BEYAZ SEVİYORSANIZ : Beyaz renk olarak vazgeçilmezleriniz arasındaysa, tamamen beyaz bir yatağa sahip olmak hoşunuza gidebilir. Beyazın farklı tonlarını karıştırarak, bu dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Aile büyüklerinden miras kalan keten çarşaflarınız varsa, çok işe yarayacaktır. Keten çarşafları, yeni beyaz takımlarla bütünleyebilirsiniz. Böylece beyazın farklı ton ve dokusunu yatağınızda yaratacağı derinlik ve zenginlik hoşunuza gidecektir.
İstediğiniz şekilde ve ebattaki beyaz yastıklarla, yatağın görünümünü kuvvetlendirebilirsiniz. Derinlik kattığınız beyaz yatağınıza, üst üste çok kat yapmadan, zevkinize göre eklemelerde bulunabilir, değişiklik yapabilirsiniz.
RENKLERİ KULLANIN :Renk, bir odayı değiştirmenin en kolay yoludur. Soğuk kış ayarlında koyu renkleri kullanmak güzel sonuçlar verir. Farklı şeyler denemek isterseniz; hardal sarısı, gösterişli devetüyü dokular veya kahverengi tonları davetkar bir hava yaratacaktır. Evinize tam olarak uyum sağlayacak sevdiğiniz renkleri seçme sürecinin tadını çıkarın ve en önemlisi denemekten korkmayın.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top