23 Mayıs 2010 Pazar

PINAR ALACALI GENÇLİK VE GÜZELLİK FORMÜLLERİ

Konu Saati  06:11  |  in  KİRPİKLERİ UZATMAK İÇİN


Herbalist Pınar alacalı, yıl içerisinde 1 ay uygulanacak olan, pratik bir detoks tarifi verdi. Bu detoks bir nevi gençlik formülü.
GENÇLİK FORMÜLÜ;
15 adet saplı maydonozu,2 yemek kaşığı limon suyunu ve bir miktar suyu, blendırda karıştırın. 15 gün boyunca, sabah aç karnına için. 1 hafta ara verip, 15 gün daha uygulayın.
BRONZLAŞTIRICI YAĞ ;
Susam,havuç,kayısı,çilek,kakao ve buğday yağını, eşit oranlarda karıştırıp, sabah ve akşam, cildinize yedirekrek sürün. eğer deniz kenarında kullanmak istiyorsanız, Güneşe çıkmadan önce, hazırlamış olduğunuz yağ karışımını vücüdünuza, iyice yedirin. 30 dak sonra güneşe çıkın. Denize veya havuza girdiğinizde, yağ özelliğini koruyacak ve tekrar tekrar sürmenize gerek kalmayacaktır.
Ayrıca, bu uygulamayı yaprken, mutlaka günde 1 bardak havuç suyu içmeniz gerekmektedir.
KAŞLARI VE KİRPİKLERİ GÜRLEŞTİRMEK İÇİN ;
Kaşlarınızın ve kirpiklerinizin azlığından şikayet ediyorsanız, hint yağı ve çörekotu yağını, eşit miktarda karıştırıp, günde 3-4 defa kaş ve kirpiklerinize süremlisiniz. eğer o kadar vaktiniz yok ise, akşam yatmadan önce, günde 1 defa sürebilirsiniz. yıkamanıza gerek yoktur. Dilerseniz yağları tek tek de kullanabilirsiniz.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top